Minikonfirmand og konfirmand i Døstrup/Mjolden

Mini-konfirmand for 3. og 4. klasse i juni måned og de nye konfirmander – konfirmation i 202

Mini-konfirmand for 3. og 4. klasse i juni måned.
På grund af corona blev mini-konfirmand ikke til noget i foråret 2020. Og da der skulle samles op på det i efteråret, var coronaen vendt tilbage. Og af samme grund blev det normale mini-konfirmand heller ikke til noget i foråret 2021. Men nok om det, der ikke blev til noget, for nu skal det være!
Så derfor inviteres børn fra Mjolden Sogn og Døstrup Sogn,
der går i 3. eller 4. klasse til at være mini-konfirmander. Undtagelsesvis går de to klassetrin sammen.

Forløbet finder sted de fire tirsdage i juni fra 14.30-16.00, hvilket passer med skolebussen fra Skærbæk. Vi mødes i konfirmandstuen og er også
ovre i kirken. 

Mini-konfirmand en mulighed for at blive mere fortrolig med kirken og for at børnene kan lære de børn at kende, som de bor i sogn med.
Det er ikke et krav at være døbt og heller ikke at man senere vil konfirmeres. 
Mere information følger, når man er tilmeldt, hvilket sker til mig,
74 75 41 06, igmo@km.dk – jeg glæder mig til at se børnene. 
Ian
De nye konfirmander – konfirmation i 2022
Så er tiden kommet, hvor man skal tilmelde sig konfirmandundervisningen, hvis man ønsker at blive konfirmeret søndag d. 1 maj 2022 enten i Mjolden Kirke eller Døstrup Kirke.
Det gør man ved at give mig besked  senest d. 16. august, på
igmo@km.dk, 7475 4106.
Konfirmandundervisningen ligger om eftermiddagen efter skoletid og hertil kommer syv fredage, hvor børnene har fri fra skole, så vi kan tage på ture. Ugedagen for eftermiddagene afgøres, når de tilmeldte børns skemaer kendes. Første gang i konfirmandstuen bliver i begyndelsen af september.
I undervisningen kommer vi rundt i Biblen og tættere på nogle af livets store spørgsmål. Undervisningen er baseret på samtale og på konfirmandernes nysgerrighed. Bemærk, at det ikke er en forudsætning for at følge undervisningen, at man er døbt, og man må også godt begynde, selvom man ikke ved, om man vil konfirmeres.
Jeg glæder mig til at møde de nye konfirmander.  Ian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *