Mjolden menighedsråd

Konstituering af Mjolden Menighedsråd

Mjolden Menighedsråd har her efter valget konstitueret sig på følgende måde:

Formand Lau Nørgaard 74 75 45 90
Næstformand Kresten Kragh-Schmidt
Kasserer Eva Nørgaard
Kirkeværge (ift. kirkebygninger m.v.) Luise Hansen
Kontaktperson (ift. personale) Lau Nørgaard
Ulla Bech
Ian Ørtenblad

Hvis I har forslag eller kommentarer – så kom meget gerne til os!

Med venlig hilsen Mjolden Menighedsråd

Besøg fra formanden for Folketingets Kirkeudvalg i Mjolden Kirke
14. august havde Mjolden Menighedsråd besøg af formanden for Folketingets Kirkeudvalg Karen Klint. Menighedsrådet havde inviteret Karen Klint for at få en drøftelse af, hvem kirkebygningen er til for. Skal den være et museum, eller skal den kunne bruges ind i vores tid? Vi ville som menighedsråd give vort bidrag ind i Folketinget til en drøftelse af vægtningen, når noget skal laves om, men også den tunge sagsgang, og hvorvidt det omfattende bureaukrati er nødvendigt.
 
Et eksempel lige nu er, at vi ønsker at fjerne de tre nederste bænke på hver side; vi ønsker at gøre området lidt mere fleksibelt i forbindelse med kirkekaffe og små-arrangementer. Men vi får besked på, at gavlene skal blive stående. Det betyder, at kørestolsbrugere og kirkegængere med rollator ikke kan komme ind og sidde. Vores oplevelse er, at der skal tages for store hensyn til det historiske. At kirken skal se ud, som den altid har gjort. 
Disse problemstillinger havde vi en god drøftelse af den 14. august. Karen Klint lyttede og stillede spørgsmål og tager vores udfordringer med i Kirkeudvalget. 

Kresten Kragh-Schmidt, formand, på vegne af menighedsrådet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *