Stort festfyrværkeri i Mjolden

Nytårsaften 2018

Mit navn er Kasper Grundt. I de sidste to år har jeg arbejdet med Professionel fyrværkeri. Jeg blev i 2018 færdig med min mester uddannelse. At arbejde med fyrværkeri er min helt store drøm.
Jeg har altid haft stor interesse indenfor fyrværkeriets verden, hvordan det virkede og ikke mindst, hvordan man gjorde. I år 2016 kontaktede jeg Højen og Magic fyrværkeri, som er Danmarks bedste fyrværkere, hvor jeg straks blev ansat , 4 dage efter stod jeg i Legoland og var klar til at sætte mit første fyrværkerishow sammen.
Min arbejdsplads er primært i Tivoli i København, Legoland, men også mange andre steder i Danmark.
I år 2018 har jeg haft været afsted til 2 konkurrencer.
1. konkurrence var i Pamplona i Spanien. Her var vi oppe imod 9 andre fyrværker fra hele verden. Vi fik en flot 2. plads.
2. konkurrence var i Saint Brévin i Frankrig . Her var vi oppe imod 2 af verdens bedste fyrværker. Vi fik en første plads, hvilket var mere end vi forventede
Til Døstrup sportsfest arrangerede jeg også et mindre festfyrværkeri, som der blev taget rigtig godt imod.

Efter Opfordringer og i anledning af, at jeg blevet færdiguddannet festfyrværker og scenefyrværker, vil jeg til nytår 2018 udføre et stort fyrværkerishow i Mjolden.
Der vil være parkerings muligheder ved forsamlingshuset eller sportspladsen.

Er du er en af dem der godt kan lide at se flotte farver, spændende kombinationer og store brag, så vil det glæde mig at se dig og din familie til et brag af et show.

Showet kræver en del fyrværkeri, så hvis der nogle,
der har lyst til at donere et beløb er I mere end
velkomne til at kontakte mig.

Med venlig hilsen Kasper Grundt Mobil: 60 27 71 40

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *