Fællesspisning til fordel for “Climb for charity”

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
08/05/2019
18:00 - 20:00

Lokation
Døstrup forsamlingshus

Kategorier
Ingen Kategorier


Climb for charity fællesspisning

Fællesspisning i Døstrup Forsamlingshus
Onsdag den 8. maj kl. 18.00 
Pris: 60 kr. for voksne, 25 kr. for børn, og/eller 150 kr. for en familie.
Tilmelding senest d. 3. maj til Esther på:
esthertryk@gmail.com eller på mobil nr. 61 30 23 21.

Hej alle i Døstrup, Mjolden og omegn!
Onsdag d. 8. maj er der igen fællesspisning i Døstrup forsamlingshus, og denne gang er der en ekstra god grund til at komme og få noget lækkert mad og nogle hyggelige timer. Jeg har i samarbejde med bestyrelsen fået lavet en aftale om, at alt overskud fra denne fællesspisning kommer til at gå til velgørenhedsinitiativet Climb for charity. Men hvad er så det??

Climb for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som børneulykkesfonden står bag. Her vil en gruppe aktive og passionerede mennesker bestiger et bjerg til fordel for velgørenhed. Som en del af turen samler deltagerne nemlig midler ind til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, som skaber aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Børneulykkesfonden er en nonprofit organisation, som arbejder for at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker.

Ulykker er den hyppigste dødsårsag blandt 1-19 årige børn i Danmark. Børneulykkesfonden arbejder hver dag på kampagner, som kan øge bevidstheden om børns sikkerhed og dermed også sænke antallet af børneulykker. Jeg har valgt at tage kampen op, og bestige Mount Toubkal og Ouanoukrim i August måned, for netop at støtte op om en rigtig god og reel fond, hvor pengene bliver brugt på den bedste måde – nemlig på legeheltene, som tager ud på sygehuse og sørger for leg og bevægelse hos indlagte børn. Turen er betalt, så alle sponsorater går ubeskåret til børneulykkesfonden.

Jeg håber rigtig meget på, at så mange som muligt vil støtte op om denne fællesspisning og om climb for charity.
På dagen vil jeg fortælle mere om hele projektet, og der vil være mulighed at støtte yderligere op, dette kan ske på mobile pay.
Hvis man har spørgsmål er man meget velkommen til at kontakte mig på dittehansen@bbsyd.dk
Venlig hilsen Ditte Linnet Gotborg Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *